Recenze

Recenze módního e-shopu Modnia

9. listopadu 2017 v 21:01 | Nelly Cadlenson

Plesová sezóna už je za dveřmi, a proto bych dneska ráda představila e-shop Modnia, který nabízí dámské oblečení na důležité události jako je rande, ples, narozeniny a další. Ženy odjakživa chtěly být přitažlivé při jakékoliv příležitosti. A právě tohle jim nabízí tenhle eshop, jehož koncept zní ,, První místo, kam zavítáte, když chcete jít na první rande!'' a můžu říct, že to splňuje...


Šaty, které mi došly domů, mě doslova ohromily. Sedí mi dobře a materiál je skutečně příjemný, elastický a důležité je zmínit to, že barva je úplně stejná jako na stránkách e-shopu. Čím si mě ale nejvíce šaty získaly, bylo to, že se po vyprání nezežmolkovaly. Kvalita materiálu dělá hned své a ve svém žebříčku priorit je rozhodně na prvním místě.
Když jsem poprvé vstoupila na Modnii, tak jsem velice ocenila přehlednost webu. Zorientovala jsem se během pár sekund. Pro lepší vyhledávání je zde i filtr, který pomůže najít rychleji to, co zrovna hledáte. Celkově vzhled stránky působí příjemně v kombinaci s modrou a růžovou barvou. Je tu možnost nakoupit různé šaty, sukně, halenky, overaly, komplety a další. Zkrátka oblečení, ve kterém se ženy budou cítit sebevědomě, přirozeně, uvolněně a žensky. To je dle mého názoru nejdůležitější při nákupu oblečení.



Protože je nám vše jasné, že i chlapi by rádi ohromili své protějšky. Nyní mohou i oni nakoupit pánské elegantní a cool oblečení. Můžou zde zakoupit pánské kalhoty, vesty, trička, mikina. U mě jsou rozhodně tyto kousky oblečení velkými favority, které by mou pozornost upotaly!



Pokud chcete oblečení reklamovat (nesedí velikost a jiné), není vůbec žádný problém daný kousek oblečení vrátit. Záruka na oblečení je na 24 měsíců. Ze své zkušenosti bych ráda doporučila tento módní e-shop těm, kteří milují elegantní módu se špetkou vyzývavosti.




Recenze: Pixers.cz - tip na nezapomenutelný dárek

18. září 2016 v 12:43 | Nelly Cadlenson
Výsledek obrázku pro pixers.cz
Zdravím. V poslední době přemýšlíme nad tím, že koupíme bráchovi tapetu do pokoje. Má rád takový ten ,,street style"takže ve stylu grafitti a společně s mamkou vybíráme tapetu. Nedávno jsem narazila na stránku pixers.cz, která nabízí široký výběr fototapet, obrazů, plakátů a nálepek, dokonce je zde možné navrhnout si vlastní design. Líbí se mi, že si můžete nahrát vlastní fotografii a vytvořit si vlastní projekt - obraz na míru, nálepky, plakáty, koláže, puzzle a dokonce i nábytek. Podle mě je to parádní tip na dárek někomu blízkému nebo koho znáte delší dobu a chcete, aby měl na Vás vzpomínku. Mně by se osobně líbila fototapeta nebo obraz.
Nejsem ten typ člověka, co má rád extravaganci v domě. Nejradši mám jednoduchost, ale je to doopravdy jiné a nezvyklé, když máte přes celou zeď fototapetu s nějakým motivem. Tahle stránka mě oslovila z jednoho důvodu. Je přehledná a člověk se v ní rychle zorientuje. To si myslím, že je nejdůležitější, když člověk něco hledá. Nejlepší je hledat příjemně a pohodlně. Rubriky jsou pěkně rozčleněné podle umístění a témat. Je to snadnější, když víte, do jakého interiéru chcete tapetu dát. Dále témata urychlují a pomůžou s výběrem té správné tapety. Samozřejmě pokud jste nenašli tu, která by Vás oslovila, je na Vás jakou fotku nebo motiv si nahrajete.
Zkusila jsem si udělat vlastní fototapetu s mou fotkou. Podívejte, jak tenhle editor pracuje. Nejdříve si zadáte rozměr a poté nahrajete fotku (můžete použít i filtry, které pixers.cz nabízí), vyberete druh materiálu + si můžete dokoupit potřebné pomůcky k tapetování.

Dalším plusem těchto fototapet je to, že jsou ekologické, takže se můžete cítit spokojeně, protože jste udělali něco pro naši planetu. Při tisku fototapet je možno si vybrat ze tří druhu materiálu: vinylová, vinyl premium a PIXERStick. Nejvhodnější pro začátečníky, kteří nemají s tapetováním zkušenost, je vinylová fototapeta nebo Vinyl Premium, protože se jedná o kvalitní, matný materiál na vlizelinovaném podkladu, který se dá jednoduše nalepit. Vinyl Premium je od obyčejné vinylové tapety lepší tím, že je pokrytá laminátovou vrstvou, která chrání před poškozením fototapety a také chrání před vlhkostí a nečistotami. Tahle tapeta je vhodná pro rodiče s dětmi.


Fototapeta PIXERSTICK se může několikrát znovu přelepovat během chvíle. Dá se použít na jakýkoliv plochý povrch a je odolný vůči natržení nebo ohýbání. Skvělé na téhle tapetě je to, že ji můžeme kdykoliv odlepit a použít ji někdy jindy. Dá se přelepit až 100x. Stačí dát fototapetu pouze do papíru, který jste obdrželi při koupi, a můžete lepit kolikrát chcete.Tuhle fototapetu bych doporučila těm, kteří často rádi mění svůj interiér nebo se nemůžou rozhodnout, jaký motiv si na zeď chtějí dát. Doporučuji všem, kteří chtějí něco originálního a rádi pečují o svůj interiér. Celkově bych tuhle stránku zhodnotila jako přehlednou, originální a kreativní.

Recenze: Gel laky Amazing line, NANINAILS

2. března 2016 v 20:19 | Nelly Cadlenson


Ahojte. Ti z Vás, kteří sledují mojí FB stránku, jste se mohli dozvědět, že jsem pro Vás chystala recenzi na gel laky od Naninails. Tenhle e-shop musíte určitě znát díky krásnému růžovému designu, který přiláká pohledy všech holek. A teď ke gel lakům. Jsou to mé první gel laky, které jsem kdy zkoušela. O prázdninách jsem si koupila Essence lampu a využila ji až teď. V balíčku na testování od Naninails jsem objevila 2 pilníky (jeden hrubší a jemnější), primer, base a top vrstvu, gel lak amazing line růžový a žlutý. Jako první jsem použila primer, který udržuje base vrstvu, aby se Vám nehet hned nesloupl. Poté jsm použila barevný gel lak. Jsem ráda, protože nehty mi neustále drží a jsou lesklé. Růžová barva je úplně nádherná. Je společně se žlutou vhodná na jaro. Stačila pouze jedna vrstva gel laku a zapéct. Žlutá barva byla s aplikací trochu horší. Musela jsem nanést 2 vrstvy, protože není tolik pigmentovaná jako ta růžová. Hodně mě gel laky překvapily, jelikož je seženete za pohádkovou cenu, pouze za 94 Kč. Nejlepší bude, když sami e-shop navštívíte a posuďte sami - http://www.naninails.cz/. Což jsem se docela divila. Za mě bych určitě doporučila Všem pro ty, kteří si doma dělají nehty jako já. Určitě mám v plánu přikoupit si časem další barvy.


Na to že jsou to mé první nehty pomocí gel laku, tak jsem hodně spokojená. Hlavně mi ty barvy připomínají jaro a teplo, co nás čeká.




Máte zkušenost s gelaky od Naninails?

Recenze: Kosmetika MOJE - balzám, řasenka tužka na oči a obočí

8. února 2016 v 18:52 | Nelly Cadlenson

Asi před týdnem mi přišel balíček kosmetiky značky MOJE. Tahle kosmetika mě hodně zaujala především designem produktů, které jsou strašně roztomilé. Byla jsem doopravdy překvapená a některé produkty jsem si doslova zamilovala.
Na stránce kosmetikamoje si můžete navrhnout i vlastní balzámy. Na e-shopu kosmetika Moje, si můžete pořídit všelijaké kosmetické produkty za doopravdy směšné ceny, ale za to kvalita je špičková, což jsem si sama potvrdila ve 4 produktech, co jsem testovala.


První představuji balzám Mazlík, který si oblíbila hlavně moje sestra. Ani se ji nedivím, protože design tohoto balzámu je roztomilý a pro holčičku jako ona lákaváý a zajímavý. Tenhle produkt mi doopravdy zvláčnil ústa a neměla jsem vůbec popraskané rty. Myslím si, že je ideální na zimu. Oblíbila jsem si ho jako ochranný podklad pod lesk na rty. Cena činí 119 Kč.


Dále tu máme tužku na oči. Jsem docela přísná na tužky na oči, protože mi jen tak nějaká nesedne. Všechny se mi rozmazávají pod očima nebo nejsou dostatečně pigmentované. Plusem téhle tužky se pro mě stal vitamin E, který pečuje o cilitvé partie očí. Tahle tužka se mi nerozmazávala, což má u mě další velké plus. Černá barva je dobře pigmentovaná, a tak ani nemusím tolik na tužku tlačit. Jediné, co mi nevyhovovalo, byla výdržnost. Musela jsem si ji víckrát nanášet na oči. Cena je necelých 30 Kč, což je doopravdy nízká cena.


Tužku na obočí jsem si zamilovala. Nejen že jsem našla konečně pravý odstín hnědé jako mé vlasy, ale taky se s ní dá krásně dokreslit obočí. Skvělá je i výdržnost a praktický kartáček. Cena téhle tužky je 49 Kč.


A poslední řasenka BEST! Ta mě hodně překvapila. Tahle řasenka slibuje delší řasy. A můžu potvrdit, že to dodržuje. Mám delší řasy, i když nejsou tak husté, ale mám je doopravdy delší, když jsem používala tuhle řasenku. Nemám ani slepené řasy ani se mi nedrolí pod očima. Krásně rozčesává řasy a fixuje tvar řas. Líbí se mi i nadčasově moderní design, který zaujme. Cena řasenky je 79 KČ, což je úplně pohádková cena. Můžete ji zakoupit ZDE. Tuhle řasenku bych doporučila všem, které touží po delších řasách.


Máte zkušenosti s kosmetikou MOJE?

Produkty si můžete zakoupit zde - http://eshop.kosmetikamoje.cz/

Realash - sérum na řasy (před používáním)

5. února 2016 v 14:00 | Nelly Cadlenson


Slyšeli jste už o produktu Realash sérum na růst řas? Pokud ne, tak bych Vám tento produkt ráda představila.
Tohle sérum mě hned zaujalo, a tak díky firmě Realash mám možnost tohle sérum otestovat. Sama jsem zvědavá, jak budou mé řasy vypadat po použití. Samozřejmě Vás budu informovat o mém používání. Moc se těším na výsledek!
Jedná se o sérum, díky kterému budou Vaše řasy delší a hustší až o 80 procent. Slibuje také regeneraci řas. Realash bylo testováno dermatology a oftalmology, tudíž nemá způsobovat žádné alergie nebo podráždění. Což u mě je vždy problém, jelikož mě skoro každý produkt štípe, pne a pálí. U Realash jsem zatím žádné pálení nebo nateklost očí nepocítila. Účinky tohoto produktu jsou velice úspěšné, a skoro každá žena, která tento produkt používala, ho doporučuje. Samozřejmě že produkt mohou používat i muži. Je určen také pro lidi, kteří nosí kontaktní čočky, umělé řasy nebo permanentní make-up. Můžou ho také používat lidé s citlivýma očima. Není vhodny pro kojící a těhotné ženy a lidem, kteří podstupují chemoterapii. Co mi přijde skvělé na tomhle produktu je to, že není testován na zvířatech.


Realash se aplikuje každou noc na kořínky Vašich řas. Před aplikací si musíme řádně odlíčit oči. Aplikování je podobné, jako kdybyste si nanášeli tekutou linku. Nanášení každou noc by mělo trvat 3 měsíce, poté bychom měli vidět výsledky. Už po 14 dnech slibuje výsledky - Vaše řasy budou více silnější, vyživenější a objemnější. Po 21 dnech budou výsledky ještě lepší, a tak můžeme aplikování omezit na 2x-3x týdně, to proto, abychom zabránili lámavosti řas. Jedna lahvička vydrží až 5 měsíců. Sérum můžete zakoupit na stránkách www.realash.cz, kde můžete získat ještě více informací a také výsledky před a po používání séra.



Tady mám pro Vás fotku, jak mé řasy vypadají před používáním. Mám od přírody docela dlouhé řasy, tak jsem zvědavá na rozdíl.

A co Vy máte zkušenost s Realash?


Recenze: Dermacol - make-up, tvářenka, pudr

27. ledna 2016 v 11:45 | Nelly Cadlenson


V poslední době jsem si oblíbila produkty od Dermacolu. Řekla bych, že tahle dekorativní kosmetika mi nejvíc sedla. Vždycky jsem vychvalovala make-upy od Rimmelu, ale ty nebyly pro mě to pravé. Měla jsem všude šupinky a make-up dlouho nevydržel. Teď jsem vyzkoušela make-up od Dermacolu Truffle, který je hydratující a z lanýže. Můžu řict, že makeup se krásně vpije do pokožky a doopravdy hydratuje. Necítím žádné pnutí ani stahování pleti. Nanáším si ho navlhčeným beautyblenderem. V létě jsem používala odstín číslo 2 a teď na zimu číslo 1. Krásně splyne s pletí a chrání pokožku. Na obličeji mi vydrží klidně celý den, pokud ho zapudruji pudrem také od Dermacolu. Designově se mi zamlouvá, hlavně že je štíhlý a hravě se všude vleze. Všem doporučuji!



Tvářenku jsem začala používat asi od června, protože jsem ji dostala na narozeniny. Od té doby mám již druhou a chválím! Navíc je to DUO tvářenka s růžovou a oranžovou barvou. Růžovou barvu používám vždy na tváře a oranžovou jako kontury kolem čela a pod lícní kosti. Výdržnost je docela dobrá. Ráno kolem 5. hodiny si ji nanesu a ve škole kolem 14. hodiny ji už musím znovu nanést. Pudr od Dermacolu je super. Mám nejsvětlejší odstín a zafixuje makeup doopravdy na celý den. Můžu si to jen vynachválit.

Nejlevnější pomocníci pro dokonalý vzhled

10. ledna 2016 v 12:00 | Nelly Cadlenson

Ahoj. Dneska jsem si pro Vás připravila článek o nejlevnějších pomocníků pro dokonalý vzhled. O čem budu psát, tak pravidelně používám nebo když mám nějaký problém. Produkty jsou skutečně levné a v obchodech seženete za pár korun. Čekejte spíše produkty, které doma v kuchyni určitě najdete.


Co na suché popraskané rty?


Je zima a každého určite z nás trápí popraskané a suché rty. Samozejmě bychom na rty plácali všemožné drahé lesky na rty, ale já doporučuji MED, který rty nádherně vyživí. Když si ho necháte na rtech aspoň 5 minut, tak budete mít krásně hebké rty. Prosím Vás hlavně si rty neolizujte, když budete mít med na rtech, pak to nebude mít žádný výsledek. Jestli jste na med alergičtí, tak bych to raději neriskovala.



Vše v jednom ? KOKOSOVÝ OLEJ


Bez tohoto bych nedala asi ani ránu. Používám ho jak na vaření, tak na moje vlasy a pleť. Můžete ho dát na suché rty místo medu a taky na suché, lámavé a roztřepené vlasy. Myslím si, že nejlepší je kokosový olej s vůní.

Zdravá a fit celou zimu?


Vím, že to pořád zdůrazňuji pořád dokola. Jenže zelený čaj je skutečně poklad. Když je zima, tak si do něj přidám i med, protože pak nemoci nemají žádnou šanci. Vím, že zima je taková, že máme všichni tendenci více mlsat a víc si jídlo užívat. Zelený čaj se postará o to, abychom si udrželi ploché břicho.


Co se suchou a citlivou pletí?


Jediná domácí maska, kterou používám, protože je určená přímo na suchou pleť. Zima nám doopravdy se vzhledem udělá neplechu. Stačí když si dáte 2 -3 lžičky tvarohu a hrstku ovesných vloček do misky. Poté přidejte trochu teplé vody a naneste na obličej. Nechejte si ji na pleti do té doby, dokud Vás tvář nezačne pnout. Odstraňte masku teplou vodou a slibuji, že Vaše pleť bude jako dětská prdýlka.

Je libo bělejších zubů?


Budete se divit, ale tihle super pomocníci Vám krásně vybělí zuby. Mám docela výhodu, že u nás v rodině máme všichni bílé zuby, ale někdy si je vyčistím kurkumou nebo kypřicím práškem. Není to sice moc dobré, ale za pokus to stojí a změny jsou vidět už do týdne. Zkuste sami.


Další pomocníci....

Meduňkový čaj - na lepší spaní
Levandulový olej - na uklidnění duše
Zmrzlé pytlíky černého čaje - na kruhy pod očima
Heřmánek - na zesvětlení vlasů pro blonďaté vlasy
Olivový olej - na zdravé vlasy
Banán/ čokoláda - na zlepšení nálady (volte radši banán :D)
Čaj z ostropestřece - na vyčistění jater
Kávový lógr - na celulitidu


To by bylo asi vše. Všechno, co jsem uvedla, mám vyzkoušené. Myslím, že je dobré důvěřovat i přírodním produktům, které na nás nenechají vedlejší účinky.

PLACE TO GO: Kavárna La Familia, Znojmo

5. listopadu 2015 v 21:15 | Nelly Cadlenson
Zdravím. Již delší dobu spamuji svůj instagram různými sladkostmi, koláčky a různými teplými nápoji. Mluvím snad o mém nejlepší místě, kde se cítím dobře. A to je kavárna La Familia ve Znojmě, která je kousek od mojí školy. Do téhle kavárny jsem poprvé zavítala v lednu 2015 s mojí kamarádkou Michalkou. Když jsem tam vstoupila, tak mě pohltilo příjemné teplo u srdce (ten název má něco do sebe). Prostor byl útulný a vonělo to tam cukrovím. Pamatuji si to jako dnes. Dala jsem si palačinky s nutellou a banánem. Od té doby chodím jenom tam. Každý den dokáží překvapit různými dortíky a o obsluze ani nemluvím. Prostě dokonalost sama. Z téhle kavárny by si měla konkurence brát respekt a inspiraci. Myslím, že Znojmo potřebovalo takové oživení pro kavárenské povaleče jako jsem já. Mezi mé oblíbence patří samozřejmě capuccino, apple pie latté, babychino pink, oreo milch, palačinky a brusinkové taštičky. Nedokážu spočítat kolikrát jsem tam byla za celý rok. Už na začátku ledna tohoto roku byly moje návštěvy časté. Vždy když si chci jít popovídat s kamarádkou nebo odpočinout, jdu vždy sem. Když k nám do školy přijížděly stážisti z cizích zemí, tak jsme je brávali právě sem. Můžu říct, že i oni byli okouzleni zdejší atmosférou. Pro ty, kteří bydlí na Znojemsku a mají rádi kávu, sladkosti a skvělou atmosféru, rozhodně zavítejte do La Familia ve Znojmě.











Před pár dny jsem sem vzala mého bráchu Boriska, který slavil 11 let. Rozhodla jsem se, že ho dovedu do téhle kavárny. Nebyl zrovna nadšený, že půjdeme někam. Jenže když jsme přišli, byl celý bez sebe. Moc se mu to líbilo a objednal si toho kvantu. Dal si marshmallow čaj, oreo mlíčko, hranolky (jak jinak když není Twister z KFC) a makronky. Oslavili jsme spolu jeho narozeniny a jako třešničkou na dortu jsem s ním navštívila kino, kde jsme se dívali na Hotel Transylvania 2. Můžu říct, že jsme si ten den užili.


Recenze: kosmetika Yves Rocher

14. září 2015 v 20:56 | Nelly Cadlenson

Během prázdnin jsem přemýšlela nad tím, jakou kosmetiku si pořídím, protože jsem používala obyčejné odličovače z drogerie, které mě akorát vysušovaly a také krémy, po kterých moje pleť jenom šupinatěla. Zkrátka jsem vyhledávala značky kosmetiky, která je přírodní. Nechtěla jsem žádný přípravek, ve kterém je obsaženo Paraffinum liquidum. Tahle látka je skoro ve všech drogérkových krémech a vůbec není vhodná pro náš obličej, jelikož pak si pleť zvykne na tuhle složku a pokud se přestanete mazat krémem, ve kterém je látka obsažena, tak bude pleť trpět. Já měla vždy problém si vybrat krém. Vždy jsem si koupila jeden a ten mi seděl vždy tak dva týdny. Po dvou týdnech jsem byla sušší než předtím. Také mě obličej více štípal. Od mé kolegyně mi byla doporučena značka Yves Rocher. Už jsem o té značce slyšela mnoho, ale nikdy mě nenadchla tak, abych si tam šla koupit krém. Když jsem pak navštívila prodejnu Yves Rocher v Brně, tak jsem byla ohromena. Poradkyně byly velmi příjemné a daly mi hodně vzorků. Zakoupila jsem si lak s gelovým efektem, který mě stál 120 kč. Rozhodla jsem se zakoupit celou řadu pro citlivou pleť. Řekla bych, že moje pokožka je náchylná na parfemované krémy a také je hodně suchá. Zakoupila jsem tedy krém, odličovací mléko, micelární vodu, zklidňující tonikum, balzám na suché rty. Navíc jsem při nákupu nad 900 Kč dostala parfém Naturelle, který příjemně voní, a vyhlazující krém. Myslím si, že cena produktů, vzhledem ke kvalitě, je skvělá. Můžu konečně po dvou týdnech používání této kosmetiky říct, že jsem nešlápla vedle. Moje pleť je vyživená, méňe sušší a už není tak zarudlá jako po ostatních krémech.



Yves Rocher je přírodní kosmetika, jejíž kořeny pochází z Francie. Už i to že Francouzi jsou prohlášení tím, že produkují kvalitní věci, i v tomhle mě o tom tvrzení přesvědčili. Kosmetická řada pro citlivoou pleť, kterou používám, se jmenuje Sensitive vegetal. V téhle řadě je obsažena rostlina sporýšovka východní, která uklidňuje kůži. Řada je dermatologicky a alergicky testována, což je příznivá zpráva pro alergiky.
Nejdříve svou pleť odlíčím odličovacím mlékem, které mě stálo 240 Kč, poté použiji micelární vodu a nakonec nastříkám trochu tonika. Svou večerní rutinnu končím krémem, který je vláčný, hydratuje a dodáva pocit hebkosti. Cena krému, tonika a micelární vody se pohybuje okolo 200 Kč. Záleží také, jestli natrefíte na slevu. Já objednávala přes internet a každý produkt jsem koupila za 169 Kč, což je výborná cena.



Jarní produkty + Jak na jarní únavu?

18. dubna 2015 v 21:15 | Nelly Cadlenson


Jaro je v plném proudu. Všechno kvete, probouzí se do nového života a alergikům nastává období pekla. Ano jaro zavítalo do našeho světa a s ním přišly i oblíbené produkty, které mou pleť a vlasy zkrášlují. První budu mluvit o mém oblíbeném drogérkovém krému od Neutrogeny. Tenhle krém jsem zkusila poprvé u mé milované Adélky a doslova jsem se do něj zamilovala, protože tohle je snad první krém, který mě neštípe a nedráždí. Navíc mě hydratuje, a tudíž nemám suchou pokožku. Hodně mile mě překvapil a přemýšlím nad koupí dalšího produktu z téhle řady. Tenhle krém je vhodný teď na teplejší počasí, protože krém je velice lehký a rychle se vpíjí do pokožky. Vřele doporučuji. Cena se pohybuje od 170 kč. Je teda co říct, že mi konečně vyhovuje, jelikož moje pleť trpí atopickým ekzémem, suchým a přecitlivělým podrážděním. Dávám 5 z 5. Dál tu mám peeling od Baley za 70 kč. Je suprový, odstraňuje šupinky z obličeje a taky příjemně chladí. Je určen spíše pro suchou a citlivou pokožku. Určitě ho označuji za favorita jara 2015.
Jelikož mám atopický ekzém, hodně často se mi stává, že mám nateklý obličej a místy hodně suchý. Když jdu ke kožnímu, předepíše mi vždy krém s kortikoidy, které Vám sice na chvíli pomůžou, ale problém nevyřeší a navíc způsobují vedlejší účinky. Rozhodla jsem se svůj zdravotní problém řešit přírodní cestou a docela se mi to daří. Koupila jsem si bambucké máslo, které sice nehydratuje, ale uklidní postižené místo, které mě vždy šíleně svědí. Cena se pohybuje okolo 120 Kč a seženete ho v drogériích, ale i v květinářství.


Když jsem provázela s kamarádkou Finy po Znojmě, dostali jsme od nich dárky za ochotu provázení. Byla jsem nadšená ze šamponu a kondicionéru, který nám dovezli. Tyhle produkty jsou určené pro suché vlasy, což se teď bude hodit. Nemůžu tedy určit ani přibližnou cenu.


Další produkt opět souvisí s mým ekzémem a alergiemi, protože na jaře je to občas nesnesitelné. Všimla jsem si, že každé jaro jsem nehorázně unavená a bez energie. Většinou ve slunečných dnech ležím doma zachumlaná do peřiny. Mívám oteklé oči, sennou rýmu, jsem unavená a hodně jím. Nedávno jsem se ale dozvěděla o chlorele, která slouží k detoxikaci těla a také upravuje trávicí trakt člověka a hodně důležité je to, že podporuje imunitní systém, který teď na jaře mám hodně oslabený. Koupila jsem ji za 180 Kč v lékárně a hodně moc důležité je přečíst si dávkování. Maximálně můžeme použít 15 tabletek denně. Taky velkou roli hraje rozložení tabletek, já třeba dávám 5 ráno, 5 odpoledne a 5 večer.
Dále mi pak teta dovezla pravý zelený čaj z Indie, kterým se láduju každý den, a už mi hodně ubývá. Zelený čaj je velice silný antioxidant a mám hned několik důvodů proč ho pít. Je vhodný na hubnutí, dokonce i chrání zuby před kazem a snižuje riziko kardiovaskulárních chorob. Dále mi moje skvělá kamarádka Míša poradila čaj z kustovnice čínské aneb čaj Goji, který mi poprvé připadal hodně nechutně, ale časem jsem si zvykla. Kustovnice je další super nabuzovač energie a snažím se ji pít každé ráno místo kafe. Cena 100 g se pohybuje kolem 60 Kč. Mou oblíbenou pomádou se stala Himalaya, kterou mi teta dovezla z Indie, ale doopravdy skvělá a taky chladí.
A poslední nakonec jsem si nechala knížku od filozofa Osha s názvem ,, Harmonie těla a mysli", kde píše o tom, jak lidé ztratili kontakt se svým tělem. Chtějí po něm, aby vykonávalo velké výkony, aby bylo dokonalé, ale nikdy mu nepoděkovali, jak je nádherné a tak pracovité, že takhle slouží. Taky zde píše, že naše mysl nás od naše těla odděluje a tak vzniká odloučení duše od těla. Hodně mě zaujalo to, jak popisuje zlost člověka. Ten, který své city nedává najevo a dusí je v sobě, tím pádem pouští do svého těla jedy. Když máme zlost, máme jí nechat volný průběh. Musím uznat, že mi tahle knížka hodně otevřela oči, což jsem momentálně potřebovala.
Co bych Vám doporučila na jarní únavu? Nedávejte na sebe teď moc starostí, buďte v klidu, sportujte a buďte častěji ve společnosti. Neberte na svá záda víc závaží, protože ho momentálně neunesete. Začněte u sebe doma - proveďte generální úkild Vašeho pokoje. Hodně štěstí s překonáním jarní únavy.

Recenze: BabyLips (balzám na rty)

4. listopadu 2014 v 23:53 | Nelly Cadlenson

Asi každá z nás slyšela už o zázračných balzámech na rty nesoucí název BabyLips. Každý už se doslova nemohl dočkat na to, až budou v České republice. Když sem přijely, vypukla doslova babylipsová mánie. Všichni kupují jenom babylipsy a já s něma. Proč? Protože není balzámu, který by doopravdy zvláčňoval rty a zároveň hydratoval. Jsou složeny z bambuckého másla, aloe a medu. Nádherný je i jejich neodolatelný design. Každý Babylips je odlišný barvou, názvem a příchutí. Já jsem si zakoupila Hydrate, který voní lehce po citronu a Pink Punch, který voní po tropickém ovoci. Jsem moc a moc z těhle balzámu nadšená. Mám v plánu si koupit zbývající. Cena jednoho balzámu je 60 kč, což si myslím, že se vyplatí investovat. V drogeriích seženete podobné od značky Dermacolu, ale tyhle jsem ještě nezkoušela.

Recenze: Hvězdy nám nepřály (kniha/film)

10. září 2014 v 1:39 | Nelly Cadlenson

Hvězdy nám nepřály - tahle kniha se stala hotovým boomem. Každý koho znám zná tuhle knihu. I já jsem jí podlehla, protože se o ní neustále spekulovalo. Na Instagramu bylo mnoho fotek knihy, na každém blogu se kniha rozebírala, a proto jsem si chtěla udělat vlastní úsudek o téhle knize. Strašně moc jsem od té knihy čekala a ze začátku jsem si myslela, co na ní lidé vidí? Postupem času, jak jsem se dostala hlouběji do děje, se můj názor změnil. Každá věta, každý detail mi připadal jedinečný. Napadlo by vás někdy psát o tom,že si dáte do pusy nezapálenou cigaretu a myslet přitom na to, že jste blízko, aby Vás to ničilo, přitom tu nebezpečnou věc máte v puse a nezabíjí Vás, pokud nepřidáte důležitý element - oheň. Osobně Johna Greena považuji za odlišně skvělého spisovatele, protože má talent popsat detaily, které jsou samy o sobě důležitější než samotný děj. Podle mě je dokonalá kniha ta, která je z velké části postavená na detailech. Někomu děj může připadat velice jednoduchý, protože vše začíná láskou a končí smrtí. Nikdo si ale neuvědomuje to, co se v průběhu té lásky děje - drobné detaily, které knížku nádherně osladí.
Teď tedy k filmu, který se velice povedl, ale i přesto mi chybí některé scénky, které se ve filmu neobjevily. Herci, kteří ztvárnili Hazel a Augustuse, se velice hodí do tohodle filmu. Ansel Elgort přijal tu nejlepší nabídku jakou mohl - hrát Augustuse Waterse a stát se tak miláčkem fanynek knížky. Popravdě jsem si podobně Augustuse představovala jako hnědovlasého kluka jako je Ansel. Zamilovala jsem se i do písniček z filmu jako All of the stars od Eda Sheerana a Boom Clap. Abych pravdu přiznala, víc jsem brečela u filmu. Kniha mě taky rozlítostnila, ale jsem spíš ten typ, který potřebuje vizuální podklad proto, aby ho mohlo něco rozlítostnit (např. hudba, pohledy herců). Nejvíc jsem si tedy pobrečela u filmu v kině.
První jsem četla knihu a potom viděla film. Když čtete knihu, tak už víte, co máte od toho čekat, proto si myslím, že je první lepší film zhlédnout a potom přečíst, protože knížka Vás víc překvapí právě těmi detaily, které se v ní ukrývají.


Recenze: Kosmetika AVON #2

6. září 2014 v 7:00 | Nelly Cadlenson

1. Objemová řasenka AVON
2. Tekuté linky na oči

Další recenze na kosmetiku od AVONU a dneska jsem se zaměřila především na okolí očí. O řasence jsem neustále někde slyšela a tekuté linky jsem ještě nikdy nezkoušela, tudíž tady moje hodnocení...

Recenze: Kosmetika AVON #1

30. srpna 2014 v 6:00 | Nelly Cadlenson

1. Šampon na poškozené vlasy
2. Kondicionér na poškozené vlasy
3. Olejový sprej na tělo

V poslední době jsem si docela oblíbila kosmetiku od AVONU, jelikož moje teta pracuje v AVONU, tak si hodně často objednávám různé produkty. Nedávno jsem dostala šampon a kondicionér na poškozené vlasy.

Recenze: Maybelline, Rimmel & Carmex (letní kosmetika)

2. srpna 2014 v 16:37 | Nelly Cadlenson

Léto je v plném proudu a určitě navštěvujete koupaliště, bazény, různé plovárny a ti štastnější dokonce moře. Přináším ti zde recenzi na pár produktů, které by ti neměli chybět v tém MUST HAVES FOR SUMMER.

Maybelline Colossal Volum Express Waterproof


Na téhle voděodolné řasence se mi moc líbí, že doopravdy, když se potopíte pod vodu, takvydrží. Samozřejmě, když si budete žmoulat oči, tak si ji snadno rozmažete. Dále se mi líbí celkový vzhled řasenky, tak jako všechny řasenky Colossal. Za řasenku jsem utratila 150 kč a myslím, že investice byla velmi užitečná hlavně teď v tomhle období. Neslepuje vůbec řasy. Jediné co bych téhle řasence vytkla je, že nedodává objem.




Cena
Neslepuje
Voděodolná
Kartáček
Design

Objem
Hustota



Celkově řasence
dávám
4/5






Rimmel Scandal eyes kajal




Barva
Výdrž
Design
Cena


Moje první voděodolná tužka na oči a myslím, že jsem šáhla velmi dobře. Nejen, že je dobře voděodolná, ale i po té co vylezete z bazénu Vám, až 5 hodin vydrží. Moc jsme si ji zamilovala i co se týče barvy, protože je to doopravdy sytá černá barva. Stála mě myslím něco okolo 120 kč.

Carmex - balzám na rty



Konzistence
Vůně
Ošetřuje
Chladí
Vzhled

Tenhle žlutý balzám, kterým někdy může připadat lepidlo, je hodně perfektní, protože nejen, že krásně voní, ale ošetřuje rty. Hodně často mám koutky, ale Carmex mi vždy pomůže. Má v sobě mentolovou vůni, takže ta krásně zklidňuje. V ČR se myslím ještě neprodává. Já jsem ho totiž dostala od tety. Líbí se mi, že zároveň na rtech vypadá jako průsvitný lesk, ale zároveň ošetřuje.

JAKÉ PRODUKTY POUŽÍVÁŠ TY NA LÉTO?

KOSMETIKA: Květen 2014

6. června 2014 v 22:35 | Nelly Cadlenson

Nejlepšími produkty měsíce květen...

KOSMETIKA: Duben 2014

25. dubna 2014 v 7:00 | Nelly Cadlenson

Mezi mé nejoblíbenější produkty za měsíc duben se staly....

Recenze: Great Lash Maybelline (řasenka)

2. února 2014 v 7:00 | Nelly Cadlenson

Řasenka Great Lash od Maybelline je řasenka prodlužující. Abych pravdu řekla, koupila jsem si ji kvůli obalu, který se výrobcům povedl a myslím si, že všechny nadchne právě její design.Zeleno růžová kombinace oslní snad každou dívku. Ze začátku mi řasy hodně slepovala to proto, že jsem ji špatně nanášela, a proto ji nenášejte jedním směrem, ale nanášejte ji na řasy ve tvaru Z. Po téhle řasence jsou pak řasy doopravdy prodloužené a zvýrázní Vám oči. Tahle mascara má i skvělý štěteček, který řasy zvýrázní. Co bych vytkla téhle řasence, že se na kartáček lepí moc řasenky, a tudíž dochází ke slepení řasů a obtisknutí okolo očí. Na štětečku je okolo moc řasenky.K téhle řasence bych ještě doporučovala kartáček na řasy, aby Vám řasy krásně rozčesala.

Recenze: BB krémy(Rimmel,Maybelline,Garnier,L'Oreal)

29. října 2013 v 17:59 | Nelly Cadlenson - xoxoNelly

Velkým trhákem posledních let se stal BB cream.I já je preferuji,protože jsou lepší než make-up,protože nezatěžují pleť,tak jako make-up,který je hutný.Sice lépe kryje,ale ve stáří doplatíme na vrásčitou pleť...Chtěla bych Vám představit 4 BB creamy,které jsem vyzkoušela a objektivně Vám popsat,který mi nejvic sedl.

Recenze: Chanel (lesk na rty)

1. srpna 2013 v 16:10 | Nela Kadlečíková - xoxoNelly
 
 

Reklama