Recenze: BabyLips (balzám na rty)

4. listopadu 2014 v 23:53 | Nelly Cadlenson |  Recenze

Asi každá z nás slyšela už o zázračných balzámech na rty nesoucí název BabyLips. Každý už se doslova nemohl dočkat na to, až budou v České republice. Když sem přijely, vypukla doslova babylipsová mánie. Všichni kupují jenom babylipsy a já s něma. Proč? Protože není balzámu, který by doopravdy zvláčňoval rty a zároveň hydratoval. Jsou složeny z bambuckého másla, aloe a medu. Nádherný je i jejich neodolatelný design. Každý Babylips je odlišný barvou, názvem a příchutí. Já jsem si zakoupila Hydrate, který voní lehce po citronu a Pink Punch, který voní po tropickém ovoci. Jsem moc a moc z těhle balzámu nadšená. Mám v plánu si koupit zbývající. Cena jednoho balzámu je 60 kč, což si myslím, že se vyplatí investovat. V drogeriích seženete podobné od značky Dermacolu, ale tyhle jsem ještě nezkoušela.



Design
Zvláčňuje
Hydratuje
Cena
Barva



Vůně

Jediná věc, která mě trochu zklamala, je vůně modrého Babylipsu. Vůbec mi to nepřipadá jako citronovo - bazalková příchuť. Od něho jsem právě čekala strašně moc. Mám ale v plánu koupit žlutý Babylips.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Klár(k)a Klár(k)a | 5. listopadu 2014 v 18:10 | Reagovat
2 Kája Kája | Web | 6. listopadu 2014 v 13:14 | Reagovat

Vím, že si hodně YouTuberek i blogerek chválí třeba oranžový, protože i trochu zbarví rty. Na ten mám spadeno, tak snad si ho někdy ještě vůbec koupím :-D Ten růžový by, ale také nemusel být špatný. A modrý? Ten mě neláká. Přijde mi jako obyčejný bezbarvý a bez vůně :-D

3 V V | Web | 6. listopadu 2014 v 15:37 | Reagovat

mě na nich zaujme na první pohled už ta barvička :D musím si taky nějaký pořídit

4 Elly Elly | Web | 7. listopadu 2014 v 12:07 | Reagovat

Pořád přemýšlím, jestli si je koupit, nebo ne :D

5 Sayushka Sayushka | Web | 7. listopadu 2014 v 14:44 | Reagovat

Taky jsem si ho dnes koupila:) Mě nejvíc zaujal s vůní mentolu, který opravdu krásně voní a je takový svěží:) Ještě mě zaujal takový ten oranžový, tak uvidím časem, jestli si ho pořídím :D

6 Karamelka Karamelka | Web | 8. listopadu 2014 v 0:18 | Reagovat

já mám koupený modrý a voní mi :-) také jsem ho koupila za 60 Kč, ale kamoška jej koupila za 80 Kč :D tak jsem jako koukala... ale jsem spokojená a moc si ho chválím :-) nosím ho pořád s sebou ;-)

7 blom blom | Web | 8. listopadu 2014 v 5:36 | Reagovat

Já jsem několikrát přemýšlela "Koupit si ho, nebo ne? :D"
Vždycky jsem si prostě řekla, že ne :D :) Ale lituji toho! :D :)
Moc pěkná recenze :)

8 Kája Kája | E-mail | Web | 8. listopadu 2014 v 8:36 | Reagovat

Váhám delší dobu jestli koupit nebo ne. Tak zase si mě trochu přiklonila k tomu, že bych si měla aspoň jeden koupit. :D Hezká recenze.

http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

9 *Vanilla *Vanilla | Web | 14. listopadu 2014 v 22:14 | Reagovat

jsou uplně nejlepší :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama