Recenze: Kosmetika AVON #2

6. září 2014 v 7:00 | Nelly Cadlenson |  Recenze

1. Objemová řasenka AVON
2. Tekuté linky na oči

Další recenze na kosmetiku od AVONU a dneska jsem se zaměřila především na okolí očí. O řasence jsem neustále někde slyšela a tekuté linky jsem ještě nikdy nezkoušela, tudíž tady moje hodnocení...



Řasenka SUPERSHOCK


Cena
Neslepuje řasy
Rozčesává
Jednoduchý design

Řasenka má velice skvělý kartáček, který nádherně vytočí řasy nahoru. Je to docela objemná tubička a vydrží na řasách celý den. Dalším plusem je to, že vůbec řasy neslepuje, ale nádherně je vyčesává nahoru. Jediné, co mi na ní vadí je, že nedodává objem a hustotu, a proto používám 2 řasenky - Great Lash od Maybelline, která dodá řasům objem a hustotu a SuperShock od Avonu nádherně řasy pročeše,zbaví řasy žmolků a oddělí řasy od sebe. Cena téhle řasenky je pohádková - pouhých 99 kč. Co víc si můžete přát ?

Tekuté linky SuperExtend


Cena
Vhodné pro začátečníky
Malá výdržnost
Rychle vysychají

Obecně s linkama jsem docela velký začátečník. Začala jsem normálně s tužkou na oči a odhodlala jsem se postoupit o level výš. V Avonu byly tyhle linky ve slevě za nějakých 60 kč. Aplikace je celkem těžší než s tužkou. Nevyhovuje mi to, že málo vydrží. Po hodině jsem měla linky rozmazané. Nejsem spokojená ani s barvou, protože není sytě černá, ale myslím, že to bude tím, že rychle vysychají. Abych nebyla úplně kritická za 60 kč jsou to linky dobré. Pro začátečníky, kteří se chtějí naučit s tekutýma linkama jsou vhodné.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 S-hejvi S-hejvi | Web | 6. září 2014 v 7:20 | Reagovat

Já AVON popravdě moc nemusím, ale ta řasenka vypadá dobře!:)

2 Al* Al* | Web | 6. září 2014 v 12:33 | Reagovat

moc pekna rezenze! :) ty vyrobky vypadaji moc dobre

3 Markét . :) Markét . :) | Web | 6. září 2014 v 16:04 | Reagovat

Mě moc ta řasenka nevyhovala:/

4 steel32 steel32 | Web | 6. září 2014 v 16:42 | Reagovat

ta řasenka vypadá skvěle :D

5 Dark Sayu Dark Sayu | Web | 6. září 2014 v 16:50 | Reagovat

ta řasenka vypadá dobře:) já s Avonem akorát nemám moc dobré zkušenosti, takže bych si asi nepořídila:)

6 Michaela Michaela | Web | 6. září 2014 v 17:14 | Reagovat

Já miluju AVON - až na řasenky od něj. :D :)

7 Pauline Sparrow Pauline Sparrow | E-mail | Web | 6. září 2014 v 18:56 | Reagovat

Ta řasenka zní opravdu dobře, ale u těch linek by mi taky nevyhovovala ta výdrž. Linky ve fixu mají většinou tendenci vysychat, což je škoda:/:). Super recenze:).

8 Lů | Web | 6. září 2014 v 20:15 | Reagovat

Jéé, zrovna tuhle řasenku jsem měla nedávno a byla jsem s ní teda maximálně spokojená, hlavně proto, že řasy neslepuje... protože většina ostatních řasenek mi je slepuje. :/ :)

9 Romi Romi | Web | 6. září 2014 v 20:26 | Reagovat

měla jsem a spokojenost oriflame ma tuzku horsi :(

10 blom blom | Web | 7. září 2014 v 7:35 | Reagovat

Zajímavá recenze..:) jinak k těm linkám, já jsem tekuté taky nikdy nepoužívala, používám hlavně jakoby tu fixu..:) A řasenka vypadá super! :)

11 Anneliese. Anneliese. | Web | 7. září 2014 v 14:06 | Reagovat

Supr blog, nejsem tu naposledy. :-)

12 Kája Kája | Web | 7. září 2014 v 18:34 | Reagovat

Od Avonu měla dříve výrobky moje mamina a musím říct, že špatné nebyly. Hodně si je pochvalovala :) Teď jsme ale obě vysazené spíše už na drogérkové kosmetické značky. Řasenka je skvělá! Jednou jsem tuhlectu měla (akorát, že v červeném balení) od kamarádky. Nemohla jsem si ji vynachválit :)

13 Tumblrqueen | http://crystalmeadow.blog.cz/ Tumblrqueen | http://crystalmeadow.blog.cz/ | E-mail | Web | 8. září 2014 v 14:44 | Reagovat

Ty linky mám, dostala jsem je už ni nevím k čemu a ještě jsem je ani jednou nepoužila :D takže nevím, ale asi bych je měla zkusit.

14 Elly Elly | Web | 9. září 2014 v 15:29 | Reagovat

Výrobky z Avonu mám ráda, sama jich několik vlastním :) Linky jsem z tama ještě neměla, ale řasenek mám několik a všechny jsou super! :)

15 *Vanessa *Vanessa | Web | 10. září 2014 v 2:23 | Reagovat

ty linky vypadaji fajn :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama