Recenze: Chanel (lesk na rty)

1. srpna 2013 v 16:10 | Nela Kadlečíková - xoxoNelly |  Recenze


Tenhle lesk od Chanelu je světle růžový,který bude slušet dívkám jarního a letního typu.Řekla bych,že i dlouho vydrží na rtech.Jeho konzistence je nelepkavá.Kvůli používání tohoto lesku jsem měla lépe hydratované rty.Skoro jakobyste žádný lesk na rtech neměli.Má originální vzhled,což je pro mě taky důležité.Štěteček je plochý pomocí,kterého se lesk lépe nanáší.Je vhodný pro celodenní nošení,protože je skoro neviditelný,ale stále přirozený.Má i přivětivou vůni.Tenhle lesk jsem dostala od tety z Anglie,tudíž nevím,kolik stál,ani nevím,kde ho koupila,ale Chanel lesky se pohybují od 500 kč a výše.Chanel věci seženete v Douglasu,Sephora.

Tenhle lesk je v odstínu 12.

Mé hodnocení:

konzistence
design
nelepkavý
přirozená barva
lehký
cena

4 z 5

Na závěr bych ho tedy srdečně doporučila,ale má to jednu negativitu - ta cena.
napsala:
 

5 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 Brunnette Brunnette | Web | 1. srpna 2013 v 16:28 | Reagovat

Vypadá skvěle a má i skvělou recenzi. Možná si ho pořídím za peníze z brigády. :)

2 mine-version mine-version | Web | 1. srpna 2013 v 16:46 | Reagovat

vypadá dobře. Teď mám sice lesků ažaž, ale až dojdou tak se po něčem takovém podívám :) super recenze (y)

3 H. H. | Web | 1. srpna 2013 v 17:44 | Reagovat

vypadá moc dobře! :)

4 Kája Kája | Web | 1. srpna 2013 v 20:46 | Reagovat

Vypadá velice skvěle, ale cena je to jediné, co mě odrazuje! Obecně na značku "Chanel" nejsem, prostě jen luxusní značka kosmetiky, kterou chce mít v dnešní době každý člověk doma :D

5 Perrie Perrie | Web | 1. srpna 2013 v 21:20 | Reagovat

Vypadá lákavě, ale ta cena.. To si koupím tak nejdřív za 5 let :)

6 Nikola Mills Nikola Mills | Web | 1. srpna 2013 v 21:31 | Reagovat

nápodobně:) máš úžasnej blog

7 Simi Simi | E-mail | Web | 2. srpna 2013 v 8:54 | Reagovat

ja sem  dostala na narozky a sem  spokojna :-D

8 Michelle Donutte † Michelle Donutte † | Web | 2. srpna 2013 v 18:40 | Reagovat

V životě bych za lesk nedala 500kč a více :D

9 Cleo Cleo | Web | 3. srpna 2013 v 9:32 | Reagovat

S tou cenou naprosto souhlasím :D

10 J. J. | Web | 3. srpna 2013 v 10:38 | Reagovat

Ty bláho 500kč za lesk? :O to je docela masakr, ale tak zase když dlouho vydrží tak to je zase dobré no. Ale já si lesky na rty kupovat nemohu já je vždycky slížu nevydržím to mít na rtech :D :))

11 blom blom | Web | 4. srpna 2013 v 7:10 | Reagovat

No vypadá fakt dobře!! ;)
Jinak s tou cenou naprosto souhlasím je to fakt dost!! ;)
Jo a máš naprosto úžasný lay!! Wow, jsi nádherná!! ;)

12 Dark Sayu Dark Sayu | Web | 5. srpna 2013 v 13:11 | Reagovat

vypadá dobře:)
ale ta cena je teda hodně, i když co mám řasenku od Clinique tak ta stála okolo 600,-Kč, občas je lepší sáhnout po něčem takhle kvalitnějším:)

13 Charlott - Beauty-Store.blog.cz Charlott - Beauty-Store.blog.cz | Web | 5. srpna 2013 v 13:32 | Reagovat

Chanel, můj sen. :D Lesk vypadá úžasně. :)

14 Nelly Tinker Nelly Tinker | E-mail | Web | 5. srpna 2013 v 15:36 | Reagovat

Vypadá dobře.. ale ta cena .. :D

15 Livušik Livušik | Web | 5. srpna 2013 v 16:44 | Reagovat

Podľa toho čo píšeš vyzerá úžasne :).

16 storiesandstars storiesandstars | Web | 5. srpna 2013 v 17:22 | Reagovat

Ahoj :) Hlasuj u mě na blogu pro Fotku měsíce Srpna :)
http://storiesandstars.blog.cz/1308/photo-of-the-month-august

17 Marci L. Marci L. | Web | 6. srpna 2013 v 10:46 | Reagovat

Mám slabost pro lesky, takže bych ho chtěla, ale ta cena...

18 Michelle Saddler Michelle Saddler | Web | 6. srpna 2013 v 19:03 | Reagovat

Když jsem uviděla tu cenu, tak mi málem vypadly oči z důlků :D Věřím, že je úžasný :)

19 Suzí. Suzí. | E-mail | Web | 6. srpna 2013 v 20:51 | Reagovat

Vypadá lákavě až na tu cenu :D

20 ~* Candy  *~ ~* Candy *~ | Web | 7. srpna 2013 v 22:59 | Reagovat

možno ho niekedy vyskúšam.. aj keď nerada utrácam za dekoratívnu kozmetiku.. radšej krémy atď... :DD

21 † Therr † † Therr † | Web | 8. srpna 2013 v 10:44 | Reagovat

500 za lesk ? :OO Tak do toho bych asi nešla :D Za tu cenu musí být ale asi opravdu dobrý a dlouho vydrží :)

22 Em Zet Em Zet | Web | 9. srpna 2013 v 11:06 | Reagovat

Lesk na rty nepoužívám a asi bych neobětovala tolik peněz jen pro takovou tubičku. :-P Ale vypadá moc pěkně, to se musí nechat! :-)

23 Allys Allys | Web | 10. srpna 2013 v 13:14 | Reagovat

pěkná barva :-)

24 shroomie shroomie | Web | 11. srpna 2013 v 0:02 | Reagovat

na kozmetiku si potrpím ale na lesky veľmi nie :D Skôr rúže, ale ak ma zase chytí lesková mánia určite vyskúšam.

25 Anette Dittr Anette Dittr | Web | 11. srpna 2013 v 10:06 | Reagovat

Vypadá velmi pěkně !:)

26 Perrie Perrie | Web | 11. srpna 2013 v 10:44 | Reagovat

To já taky, ale nemáš důvod. Jsi moc pěkná :)

27 *Vanessa *Vanessa | Web | 11. srpna 2013 v 11:27 | Reagovat

Chanel značku miluji, jak už kosmetiky, tak i módy a nemůžu si vynachválit jejich kousky a kosmetické produkty =)

28 Kofii Kofii | Web | 26. srpna 2013 v 14:40 | Reagovat

No lesky moc nemusím, ale jednou bych si chtěla pořídit Chanel rtěnky... Jsou tak boží, že se to nedá ani popsat!! :D
Jinak moc pěkná recenze! :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama